Tagliatelle al pesto

Å heller bruke tagliatelle istedet for spagetti gjør pastaretten plutselig mer spennende! Her gir Superkokken deg en oppskrift på en enkel, og svært velsmakende pasta. Grønne grønnsaker er godt og gir masse energi, hele året rundt.

4 porsjoner;

4 porsjoner grønn tagliatelle, eller annen pasta
En håndfull av basilikumblad
En håndfull av finhakket persilleblad
30 gr Pecorino
3 hvitløksfedd
1 dl olivenolje
1 dl pinjekjerner
En håndfull Parmesanost

Bladene fra basilikum og persille blandes godt med hvitløk, pinjekjerner og olje til det får konsistens som rørt smør.

Kok tagliatellen. Hell over pestoen så snart pastaen er ferdig kokt, altså mens den ennå er varm. Til slutt drysser du parmesan over hver enkelt servering.

Drikke: hva med en Barbera d’Alba?


Stikkord:
, , , , , , ,


Del med andre:

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer til denne enda...

Hvorfor ikke bli den første til å kommentere, ved å fylle ut skjemaet under?

Legg til en kommentar