Fint rugbrød
Her får du oppskrift på et godt brød, godt til salt pålegg såvel som til søtt pålegg. Hjembakt brød er realt fordi du vet hva det inneholder. Det er mettende og det smaker godt hver dag. Oppskriften gir to brød, og du kan godt putte det ene i fryseren om du vil spare det til senere. Forresten; bakedag er fint å kombinere med typiske hjemmekvelder.
Onsdag, 25 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Bondeomelett
Heter det Bondeomelett fordi bonden alltid hadde de viktigste ingrediensene til denne retten; poteter og egg? For Superkokken er Bondeomelett redningen når han har potetrester, egg, litt løk, noen skinkerester – og liten tid til å lage mat.
Onsdag, 25 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Pizza
Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer
Superkokkens Løvbiffgryte
Gryter gir varme i kroppen og lykke i toppen!
Er det mange rundt bordet, kan oppskriften dobles. Blir det mat til overs, kan Superkokken forsikre deg om at gryten blir like god – om ikke bedre, når den varmes opp for andre gang. Hjemme hos oss er det ofte gryter på kok søndag slik at vi har mandagens middag klar på 1-2-3.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens superraske spinat- og bønnegryte
Her snakker vi ekte fast food – 30 minutter med matlaging. Gryten er rik på proteiner fra bønner, den har smakfulle og sunne krydderslag som hvitløk og kummin. Spinat booster jernlagrene våre. For de som ikke må ha kjøtt hver dag, så er dette et meget godt alternativ.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Frø-Knekkebrød
Blir du lei av å spise brød, hvorfor ikke lage denne lette varianten av knekkebrød som en avveksling?
Dette er sunne saker (og superbra om du velger økologiske ingredienser), godt og gir masssssse energi 😉
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 1 Kommentar
Spaghetti carbonara
Carbonara er en spennende rett som passer både for små og store. Vi velger å lage vår Carbonara ut i fra den genuine måten å lage denne romerske retten på.
Onsdag, 18 Mai 2011 Ingen Kommentarer