Julebrød med masse godt i
Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;
Fredag, 2 Desember 2011 2 Kommentarer
Brød i leirgryte
Dette brødet ble til ved litt fjerne forhold. Deigen ble laget, men i løpet av kvelden ble den avglemt…. Ja, det går an. Derfor ble den satt i boden – som er litt kjøligere og havnet ikke i ovnen før etter 23 timer, istedet for som planlagt etter en kort heving på 1,5 timer.
Tirsdag, 29 November 2011 5 Kommentarer
Piadina
Variasjoner av brød finner du i Italia. Jeg kunne gjerne, men kan dog spise brød til alle måltider og på alle steder i det langstrakte landet. I Toscana smaker brødet helt anderledes enn i Torino hvor de nesten lever på laaange brødstenger. Og nesten unansett hvor du kommer, iallefall om du kjører bil og er på farten – så får du lett tak i et lite stykke piadina.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 November 2011 Ingen Kommentarer
Vårruller a la Evensen
«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 19 November 2011 Ingen Kommentarer
Rødkål
Onsdag, 26 Oktober 2011 2 Kommentarer
Polenta med pølser i løksaus
i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 25 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Gresskar-suppe
Nå når det nærmer seg Halloween, er det bare å lage gresskar-suppe som det står etter – da blir det kanskje Jack-o’-lantern -masker til barna også….?
Søndag, 23 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Inger-Annes lammestek
Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.
Mandag, 17 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Syltet sopp
Søndag, 2 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Langsomt brød med lite gjær – «No knead bread»
OK da, jeg svelget stoltheten og bakte «No knead bread». Egentlig tenkte jeg at det var pasé og helt sikkert nokså oppskrytt. Min forestilling var at det bare vare en jålete måte å bake brød på. Så feil kan selv Superkokken ta! Brødet ble kjempegodt, basta!!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 16 September 2011 Ingen Kommentarer