Spaghetti al ragù
Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!
Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 5 November 2012 Ingen Kommentarer
Grillede oregano- og parmesantomater
Litt parmesan, oregano og olivenolje er alt som skal til for å gjøre tomater om til et perfekt tilbehør.
Dette tilbehøret smaker også veldig godt på brødskiver.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 7 September 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Blåskjellsuppe
Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.
Fredag, 25 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Nyttårspølser og linser
Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Torsdag, 22 Desember 2011 2 Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Muslingsuppe
Mandag, 7 November 2011 Ingen Kommentarer
Evensen slår til igjen
Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.
Tirsdag, 18 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rask salat
En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende
Fredag, 7 Oktober 2011 Ingen Kommentarer