Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana
Søndag, 31 Mai 2015 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.
Onsdag, 16 April 2014 Ingen Kommentarer
Cajun Kyllingpasta
Dette er en delikat og smakfull pastarett med kylling, grønnsaker og masse krydder.
Denne retten kan se vanskelig ut å lage, men er egentlig veldig enkel.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Februar 2014 1 Kommentar
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Risotto med grønnsaker
Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Lasagne med squash
En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 7 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Lammeskiver med aprikos og krydder
Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 9 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingsalat fra Antalya
Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist. [LES VIDERE… →]
Fredag, 7 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer