Kyllingfilet fylt med brie og timian og surret i Serranoskinke
Enkel kyllingrett som er rask og tilberede hvis du plutselig finner ut at du vil grille.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 September 2012 1 Kommentar
Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker
Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 24 August 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Potetpuré med timian og hvitløk
Potetpuré passer perfekt til de fleste kjøttretter. Hvorfor ikke prøve en ny og mer smakfull potetpuré?
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Sursild
Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 18 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker
Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!
Lørdag, 10 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Andebryst, rett og slett
Andebryst er grei og lettlaget mat. Det kan fiffes opp til festmat – og det kan serveres ganske enkelt. Uansett blir det godt.
Søndag, 20 November 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Evensen slår til igjen
Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.
Tirsdag, 18 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kalvestek i rødvin
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Fredag, 30 September 2011 Ingen Kommentarer