Påskeboller
Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.
Onsdag, 23 April 2014 Ingen Kommentarer
Mer-Hvetemel-Enn-Grovmel-Brød
Dette er et brød du kan lage når du har mer hvetemel enn grovmel i skapet. Den lange hevetiden og den lille eltingen gjør det til et litt anderledes brød.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 24 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Langbakt brød
Dette er brød med lang hevetid og det passer fint når du ikke kan henge over ovnen hele tiden. Lag deig en dag – la den få stå i fred og neste dag heller du den i former og steker brødene.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 1 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Langsomt brød med lite gjær – «No knead bread»
OK da, jeg svelget stoltheten og bakte «No knead bread». Egentlig tenkte jeg at det var pasé og helt sikkert nokså oppskrytt. Min forestilling var at det bare vare en jålete måte å bake brød på. Så feil kan selv Superkokken ta! Brødet ble kjempegodt, basta!!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 16 September 2011 Ingen Kommentarer
Paolo’s kake med skogsbær
Paolo, vår bakermester fra Morbio Superiore, Ticino, lager denne kaken nå når det bugner av bær og frukt. Når gjestene får satt tennene i denne – da er du skogsbærkakens konge, …. eller dronning.
Onsdag, 7 September 2011 4 Kommentarer