Mellomgrovt brød
Dette er et brød som er bakt på litt av hvert og mest av det grove melet. Med denne deigmengden baker du enten to små brød eller et stort – for min del ble det ett brød denne gangen.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 27 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Surmelkskake
Surmelkskake høres kanskje ikke så spennende ut, men den smaker fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 9 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Bestemors gode Frokostbrød
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 30 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Panna Cotta med Jordbærsaus
Panna Cotta er en fantastisk dessert som er basert på fløte og vanilje. Før ble det brukt kokte fiskeben i stede for gelatin. Vi foretrekker gelatin!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Marsipankake
Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for! Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på med litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 19 Januar 2012 8 Kommentarer
Sursild
Å lage sitt eget pålegg er både lett og smaker utrolig godt i forhold til mye annet man får kjøpt i butikken. Sursild er en av de sakene som jeg foretrekker å lage selv heller enn å kjøpe.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 18 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Crème Brûlée – varm eggepudding
Crème brûlée blir man jo aldri lei av fordi den smaker så deilig og den kan varieres i det uendelige. Her kommer oppskrift på en ganske (u)alminnelig god eggepudding.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 17 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Karamellpudding (Pouding au caramel)
Klassisk norsk karamellpudding – laget etter Schønberg Erken. Karamellpudding smaker like godt etter ribbe som lutefisk, og er en fast juletradisjon hos Superkokken.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 25 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Hjemmelaget sennep
Smaksett din egen sennep. Enklere enn du tror. Utsøkt til f.eks. kjøttpålegg, sylte og rull på grovt rugbrød. Ypperlig å gi bort som gave.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Ristopper
Ristopper (også kalt risboller) er en favoritt for mange barn i julen. Disse småkakene har en herlig smak og er enkle å lage!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 20 Desember 2011 1 Kommentar