Hvit gløgg
Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste. Gløggen er en supert alternativ til den tradisjonelle rødvinsgløggen.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 4 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Sursild med havtorn
Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.
Mandag, 31 Desember 2012 1 Kommentar
Julekake
Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 20 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Syskonen Källssons julekaker
Syskonen Källssons julekaker er en svensk kakeoppskrift som passer nå rundt jul.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Desember 2012 1 Kommentar
Karamelliserte klementiner
Klementiner er jul, og jul er blitt klementiner. Husk å sjekke at klementinene ser friske ut når du kjøper dem i butikken.
En gjennomsnittsnordmann spiser seks kilo klementiner i året, mesteparten i julen.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 1 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Hasselnøttkake
Nøtter gir smakfulle dessertkaker og her kommer oppskriften til en lekkerbisken av en hasselnøttkake.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 9 November 2012 3 Kommentarer
Eplekake med crunch og grapparosiner
Jeg anbefaler å ha et lite glass med grapparosiner på lur i kjøleskapet, plutselig en dag får du bruk for det. Eplekaken kan lages med eller uten grapparosiner, men har du noen rosiner som har ligget i grappa, rom eller cognac, gir det kaken en ekstra piff.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 2 November 2012 1 Kommentar
Eplekake
Denne eplekaken blir saftig og god. Du kan lage den med eller uten valmuefrø – begge deler smaker like godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 15 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Epleboller
Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 10 Oktober 2012 2 Kommentarer
Gravet laks og råris
Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 September 2012 Ingen Kommentarer