Hvit gløgg


Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste. Gløggen er en supert alternativ til den tradisjonelle rødvinsgløggen.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 4 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Sursild med havtorn


Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 31 Desember 2012   1 Kommentar

Julekake


Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 20 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Syskonen Källssons julekaker


Syskonen Källssons julekaker er en svensk kakeoppskrift som passer nå rundt jul.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Desember 2012   1 Kommentar

Karamelliserte klementiner


Klementiner er jul, og jul er blitt klementiner. Husk å sjekke at klementinene ser friske ut når du kjøper dem i butikken.

En gjennomsnittsnordmann spiser seks kilo klementiner i året, mesteparten i julen.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 1 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Hasselnøttkake


Nøtter gir smakfulle dessertkaker og her kommer oppskriften til en lekkerbisken av en hasselnøttkake.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 November 2012   3 Kommentarer

Eplekake med crunch og grapparosiner


Jeg anbefaler å ha et lite glass med grapparosiner på lur i kjøleskapet, plutselig en dag får du bruk for det. Eplekaken kan lages med eller uten grapparosiner, men har du noen rosiner som har ligget i grappa, rom eller cognac, gir det kaken en ekstra piff.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 November 2012   1 Kommentar

Eplekake


Denne eplekaken blir saftig og god. Du kan lage den med eller uten valmuefrø – begge deler smaker like godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Epleboller


Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 10 Oktober 2012   2 Kommentarer

Gravet laks og råris


Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 26 September 2012   Ingen Kommentarer

Side 2 av 912345...Siste »