Wokstekt kylling med sterk sur-søt saus


Kylling i sur-søt saus er en ok rett å by familie og venner på.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 11 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Stekt kveite med asiatisk saus


Gi kveitemiddagen en piff med en frisk og asiatisk-inspirert saus. Denne sausen passer ypperlig og gir den mektige fisken et smaksmessig løft.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Malaysiske vårruller


Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 Oktober 2012   2 Kommentarer

Vårruller a la Evensen


«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 19 November 2011   Ingen Kommentarer

Inger-Annes lammestek


Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kinesisk dampet sitronkylling


Har du en wok-panne og en dampkoker av bambus kan du lage denne retten. Det er faktisk enkelt, veldig smakfullt – og ikke minst en sunn måte å tilberede på.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 31 August 2011   Ingen Kommentarer

Kyllingspyd


Det er lurt å ha litt kylling når du skal igang med grilling. Kjøttet er lett, magert og fort å grille – og mange ganger er det noen som er skrekkelig sulten før det mørke kjøttet er ferdig grillet. Disse kommer iallefall til å bli glad i Grillkongen!

kyllingbryst
1/2 dl soyasaus
4 ss hvitvin

Skjær kyllingsbryst i små biter. Kyllingbitene marineres i blandingen av soya og hvitvin en times tid. Etter marineringen tres bitene på små spyd for grilling.

OBS! Bruker du trespyd, er det lurt å legge dem i vann før du legger dem på grillen

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11