Eplekringle – gjærbakst
Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.
Onsdag, 2 November 2011 Ingen Kommentarer
Ovnsbakt polenta
En flott måte å bruke opp polentaen som ble igjen fra i går – polenta, bacon, parmesan og salvie
Mandag, 31 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Polenta med pølser i løksaus
i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]
Tirsdag, 25 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Omelett à la Hellstrøm
Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.
Lørdag, 22 Oktober 2011 1 Kommentar
Gulrotmuffin
Fredag, 21 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Aprikos cookies
Gode cookies, men altfor lite aprikos – så er du glad i aprikos, ha i litt mer enn de 100 gr jeg hadde i. Uansett, disse forsvant på 1-2-3. Jeg puttet noen få i fryseren bare for å teste om de blir seige og myke istedet for sprø.
Onsdag, 19 Oktober 2011 1 Kommentar
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Gålåeplekake á la frøken Unni
Dette er en hyttekake – du tar det du har og lar det stå til. Det slår aldri feil på hytta, egentlig. Iallefall, her kommer en nokså omtrentlig oppskrift på en hyttekake.
Fredag, 14 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer