Pytt-i-panne
Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.
Onsdag, 16 April 2014 Ingen Kommentarer
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Stekt ris
For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 8 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Hønsesuppe
For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 8 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rask salat
En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende
Fredag, 7 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Stekt ris
Har du ris til overs fra middagen i går? Da har du en ny middag i dag! Stekt ris kan varieres i det uendelige. Her er et forslag til en standard utgave, samt noen tips til hva du ellers kan ha i.
Mandag, 4 Juli 2011 2 Kommentarer
Pizza
Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer