Pytt-i-panne


Pytt-i-panne

 Pytt-i-panne eller nødproviant til de dagene jeg ikke har planlagt middagen. Ingen grunn til å gråte, det er både god og variert kost.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 April 2014   Ingen Kommentarer

Pai med skinke


Pai er pai!

Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Februar 2013   Ingen Kommentarer

Stekt ris


For meg er stekt ris litt latmannsmiddag. Ofte lager jeg for mye ris og stort sett alltid blir det restemat-middag, altså stekt ris, dagen derpå. Noen ganger er det godt å bruke kort tid over grytene og likevel få en smakfull og sunn middag.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 8 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Hønsesuppe


For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 8 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Kyllingfilet med fylt skinke


Lørdag, 15 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rask salat


En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller  gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende

[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Calzone


Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 5 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Stekt ris


Har du ris til overs fra middagen i går? Da har du en ny middag i dag! Stekt ris kan varieres i det uendelige. Her er et forslag til en standard utgave, samt noen tips til hva du ellers kan ha i.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Juli 2011   2 Kommentarer

Pizza


 

Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   2 Kommentarer

Side 1 av 212