Hvit gløgg
Denne gløggen er etter oppskrift fra Mats Bunæs – og den anbefaler Superkokken på det varmeste. Gløggen er en supert alternativ til den tradisjonelle rødvinsgløggen.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 4 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Green Curry Chicken
Superkokkens egen variant av Thai Green Curry Chicken med brokkoli. Her er det mange variasjonsmuligheter og ønsker du å stikke innom Thai-butikken kan du supplere med flere grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 28 November 2012 Ingen Kommentarer
Asiatiske kjøttboller
Superkokken tar engang iblant turen til Asia, i alle fall i matveien…. Asiatiske kjøttboller lages tradisjonelt sett av kyllingkjøtt og er lette og delikate. De smaker like godt kalde – servert som pålegg eller i salat. Hvorfor ikke putte en håndfull av dem i matboksen som en overraskelse til din kjære?
50 stk:
½ kg kjøttdeig av kylling
4 fedd hvitløk
1 løk
1 ss sitrongress
3 ss fiske- eller østerssaus
Finhakk hvitløk, løk og sitrongress og bland det godt sammen med kyllingkjøttdeigen. Lag små kjøttboller og stek disse i varm olje.
La fettet renne av på papir og server kjøttbollene sammen med ris eller en frisk salat.
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer