Salt lammeskank


En litt anderledes måte å lage lammeskank på. Saltingen gjør at kjøttet blir saftig, mørt, løsner fra benet og deler seg i delikate skiver. Sausen lager seg nesten helt på egen hånd.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Pinnekjøtt


Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 November 2012   Ingen Kommentarer

Malaysiske vårruller


Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 Oktober 2012   2 Kommentarer

Kikertersuppe


En praktfull suppe for alle anledninger, godt på kalde og våte dager

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 4 Januar 2012   1 Kommentar

Saltkjøtt


Saltkjøtt – så enkelt kan du lage ditt eget kjøttpålegg.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 30 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Nyttårspølser og linser



Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Minestrone


Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11