Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana
Søndag, 31 Mai 2015 Ingen Kommentarer
Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus
Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Svineribbe
Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 13 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pytt-i-panne
Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer
Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré
Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 16 November 2012 Ingen Kommentarer
Fritt etter Inger Annes tunfisksalat
Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 12 November 2012 1 Kommentar
Spaghetti al ragù
Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!
Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 5 November 2012 Ingen Kommentarer
Hønsesuppe
For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 8 Februar 2012 Ingen Kommentarer