Gretes tørrfisk i form fra Ancona – Stoccafisso all’Anconetana


Tørrfisk - Stoccafisso

Tørrfisk i form – så godt at dobbel porsjon er påkrevd!

[LES VIDERE… →]

Søndag, 31 Mai 2015   Ingen Kommentarer

Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus


Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig  hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 19 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Svineribbe


Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Har du rester av grønnsaker, poteter og kjøtt og ikke vet hva du skal lage til middag – Pytt-i-panne!
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 5 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 November 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Fritt etter Inger Annes tunfisksalat


Tunfisksalat er et kinderegg; lett å lage, sunt og smaker godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 November 2012   1 Kommentar

Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 November 2012   Ingen Kommentarer

Hønsesuppe


For kalde dager; En varmende og smaksrik suppe kokt på kraften av høns.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 8 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212