Malaysiske vårruller
Hjemmelagede vårruller er bryet verdt! Når du først har taket på det går det som en lek. Og så mye bedre de smaker, varme, sprø og smakfulle!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 17 Oktober 2012 2 Kommentarer
Tempurastekt torsk
Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 September 2011 Ingen Kommentarer
Scampi m/Avocadosalat
En fantastisk kombinasjon med ingredienser skapt for hverandre; Smaken av grillede skalldyr og hav, salt, søtt og surt, grønnsaker og dressing, perfekt som forrett til det meste som følger av godsaker på grillen. Dette er en av Mariann’s spesialiteter, gjør som henne: Løp og lag!
Torsdag, 16 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Leif Mannerströms reker
Svenske Mannerström er en guru når det gjelder fisk og skalldyr!
Superkokken går aldri forbi hans resturanter. Likevel, her kommer en av hans retter som kan lages enkelt og vellykket hjemme.
1 kg reker/scampi – kokt eller rå
4 ss olivenolje
2 hele hvitløk, som utgjør ca 15-20 hvitløksbåter
1 chili
en bunt bladpersille
salt og pepper
Gjør såher:
Gi hvitløk og chili (uten frø) en kort steking i varm olje. Tilsett reker/scampi. Disse stekes kort og raskt. Det er enklere med rå skalldyr for da forteller rekene selv når de er ferdige – de blir rød istedet for grå.
Ha på salt, pepper og finhakket bladpersille.
Serveres med en gang. Husk sitron og godt brød.
Torsdag, 2 Juni 2011 Ingen Kommentarer