Havregrøt med stikkelsbærsyltetøy
Frokost er nok ikke bare egg og bacon. På en vanlig dag er en vanlig frokost en vanlig havregrøt. Så trøster jeg meg med at det er både godt, raskt å lage – pluss at det kan varieres.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 29 August 2012 2 Kommentarer
Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker
Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 24 August 2012 Ingen Kommentarer
Rødspette
Får jeg fisk tre ganger i uken, så er jeg fornøyd. I dag er det rødspette på menyen. En pose rødspette-fileter steker jeg samtidig som jeg lager en liten salat ved siden av. Det er en rask og sunn middag!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 22 August 2012 2 Kommentarer
Aioli
Aioli er en klassiker som man får servert i hele middelhavsområdet, og som nå også er utbredt i Norge.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 20 August 2012 Ingen Kommentarer
Kjøttboller med koriander
Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 August 2012 2 Kommentarer
Rundstykker med bulgur
Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 13 August 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Kveite med kaperssaus
Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Fennikelsalat med ørret
Denne deilige og sunne salaten ble til etter at jeg hadde bakt en altfor stor ørret og av restematen fikk jeg en flott lunsjsalat.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 16 Mai 2012 Ingen Kommentarer