Julebrød med masse godt i
Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;
Fredag, 2 Desember 2011 2 Kommentarer
Salsa med dijonsennep
Dette er en salsa som smaker kjempegodt. Kan brukes til det meste, for eksempel som tilbehør når du har taco, grillet kjøtt eller som en smakfull dip.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 24 November 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med Gorgonzola og Spinat
Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 23 November 2011 Ingen Kommentarer
Vårruller a la Evensen
«Vårruller lager jeg når jeg skal ha noen timer for meg selv i fred og ro» sier Evensen. Uansett, hans hjemmelagde vårruller smaker himmelsk!
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 19 November 2011 Ingen Kommentarer
Pølser, potetmos og stekt løk
De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.
Tirsdag, 15 November 2011 1 Kommentar
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar
Eisbein
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.
Fredag, 11 November 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Eplekringle – gjærbakst
Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.
Onsdag, 2 November 2011 Ingen Kommentarer
Eple-chutney
Har du eple-chutney har du det meste og kan sette en spiss på kjøttretten, og sammen med ost har du plutselig en liten dessert eller kveldssnack. Servert til cottage cheese, har du straks et mellommåltid som smaker!
Tirsdag, 1 November 2011 Ingen Kommentarer