Bulgursalat med lammepølse
Lammepølser er det smak i – og det samme er det med bulgursalat. Dette er mat til å bli varm i kroppen og glad i toppen av.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 September 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med bacon og egg
Bulgur er en deilig ingrediens i salat – den gir en ekstra piff. Her får du oppskriften på en salat som er et rikelig måltid i seg selv, ikke bare som tilbehør til andre retter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 31 August 2012 Ingen Kommentarer
Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker
Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 24 August 2012 Ingen Kommentarer
Kjøttboller med koriander
Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 August 2012 2 Kommentarer
Chicken Tikka
Grillsesongen er i gang! Saftige biter av Tandoori-grillet kylling med en forfriskende salat. Hvorfor må du starte dagen før?
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Juni 2012 8 Kommentarer
Røde pølser
Røde pølser er kanskje best for seg selv med sennep til. Her kan du trekke dem i vann mens du lager en rask salat til – en fullverdig middag.
Lørdag, 8 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Pølser og potet
Fredag, 23 September 2011 Ingen Kommentarer
Italienske pølser på grillen
Fredag, 8 Juli 2011 2 Kommentarer
Superkokkens Chillisalat
Superkokken syns chilli er undervurdert. Chilli varmer og er en skikkelig smaksforsterker. Prøv denne spennende salaten hvor dressingen består av sweet chilli saus og yoghurt – nydelig alene eller som tilbehør.
Til 4 porsjoner:
Salat:
1 agurk
3 tomater
½-1 løk
1 lite salathode
1 liten persillekvast eller 1 ss oregano
150 gr gul ost eller 150 gr fetaost
Dressing:
2 dl tykk yoghurt
1 dl sweet chilli saus
½ ts sukker
Yoghurt, chillisaus og sukker blandes. Skrell agurken, skjær den i terninger. Tomater kuttes i terninger og løken finhakkes. Osten deles i små terninger. Grønnsakene blandes forsiktig med dressingen.
Salaten kan nytes alene eller sammen med en kjøttrett.
Enjoy!
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Minestrone
Denne italienske suppen krever to ting; Mange ferske grønnsaker og lang koketid. Ikke putt alt opp i gryta på en gang, men i rekkefølge etter hverandre som angitt nedenfor. Vask og kutt en grønnsak om gangen og la den surre sakte mens du forbereder neste.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer