Salami, coppa og pølser


Italienske antipasti, Parma-skinke og salame felino? Nei, gjett en gang til…

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 16 November 2011   Ingen Kommentarer

Antipasti; Salame, grissini, italienske pølser


Spanjolene har sin tapas, vi har vår fingermat, i Italia har de antipasti – felles for dem alle er at de passser som et lite måltid, en snack eller som en liten forrett til et glass Prosecco. Her er noen forslag etter helgens utskeielser:

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 9 November 2011   Ingen Kommentarer

Squash med egg


En liten kveldsrett, en rask middagsrett, eller godt tilbehør til parmaskinke og salami

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 6 August 2011   Ingen Kommentarer

Calzone


Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 5 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Antipasti – småretter før hovedretten


Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 9 Juni 2011   1 Kommentar

Pizza


 

Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   2 Kommentarer

Side 1 av 11