Salami, coppa og pølser
Onsdag, 16 November 2011 Ingen Kommentarer
Antipasti; Salame, grissini, italienske pølser
Spanjolene har sin tapas, vi har vår fingermat, i Italia har de antipasti – felles for dem alle er at de passser som et lite måltid, en snack eller som en liten forrett til et glass Prosecco. Her er noen forslag etter helgens utskeielser:
Onsdag, 9 November 2011 Ingen Kommentarer
Squash med egg
En liten kveldsrett, en rask middagsrett, eller godt tilbehør til parmaskinke og salami
Lørdag, 6 August 2011 Ingen Kommentarer
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Antipasti – småretter før hovedretten
Forretter – eller antipasti – som de gjerne kalles i Italia, behøver ikke være tidkrevende. Denne er gjort på 5 minutter, og er smaksbomber av fisk, kjøtt, grønnsaker og ost.
Torsdag, 9 Juni 2011 1 Kommentar
Pizza
Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer