Påskeboller
Påskeboller er fylt med både krydder og tørket frukt – her velger du det du liker best. Bollene kan serveres hele dagen, til frokost eller til en kopp kakao i solveggen.
Onsdag, 23 April 2014 Ingen Kommentarer
Italiensk riskake med smak av appelsin
Riskake lager jeg altfor sjelden. Hvorfor vet jeg ikke, for det er en smak av Italia. Kaken er lett å lage og er alltid like god. Den kan med fordel lages ferdig en dag eller to før den serveres.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 April 2014 Ingen Kommentarer
Julekake
Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 20 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Søndagsbrød
Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 19 November 2012 Ingen Kommentarer
Grovt brød med rosiner
Brød med innhold! For de av oss som elsker rosiner smaker også grovt brød ekstra godt når rosiner tilsettes. Andre, som har et mer avslappet forhold til rosiner, kan velge bort denne ingrediensen og likevel få et deilig grovbrød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 1 Oktober 2012 1 Kommentar
Havregrøt med stikkelsbærsyltetøy
Frokost er nok ikke bare egg og bacon. På en vanlig dag er en vanlig frokost en vanlig havregrøt. Så trøster jeg meg med at det er både godt, raskt å lage – pluss at det kan varieres.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 29 August 2012 2 Kommentarer
Herman 2
«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften. Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]
Søndag, 18 Mars 2012 1 Kommentar
Julebrød med masse godt i
Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;
Fredag, 2 Desember 2011 2 Kommentarer
Gålåeplekake á la frøken Unni
Dette er en hyttekake – du tar det du har og lar det stå til. Det slår aldri feil på hytta, egentlig. Iallefall, her kommer en nokså omtrentlig oppskrift på en hyttekake.
Fredag, 14 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Energi-bar til Styrkeprøven
Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 23 Juni 2011 1 Kommentar