Mest lest på Superkokken.no i Februar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Februar.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 1 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i Desember
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i Desember.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 3 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Nyttårspølser – Cotechino
Nyttårspølser ‘Cotechino’ som tradisjonelt serveres med linser rundt nyttårstider i Sveits og Italia. Enkle å lage – grovmalt svinekjøtt puttes i servelat-skinn og sydes i ca 1 time.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 28 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker
Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!
Lørdag, 10 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Eisbein
Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.
Fredag, 11 November 2011 Ingen Kommentarer
Rødkål
Onsdag, 26 Oktober 2011 2 Kommentarer
Kalvestek i rødvin
Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. PS: Det er greit å starte dagen før.
Fredag, 30 September 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne al ragù
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Tirsdag, 6 September 2011 21 Kommentarer
Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta
Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:
Onsdag, 20 Juli 2011 Ingen Kommentarer