Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Fettuccine med fersk sopp


Fersk sopp og pasta  – vidunderlig kombinasjon

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 27 September 2011   Ingen Kommentarer

Broccoli med ost


Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 19 September 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine m/Parmesan


 

 

Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]

Onsdag, 15 Juni 2011   6 Kommentarer

Torta rustica agli agretti (barba di frati)


Categoria: Antipasti

Ingredienti:

2 C di pinoli
2 C di olive nere
1 C di uva passa
10 filetti di alici
1 tuorlo
400 g di agretti  (barba di frati)
pasta brisée
200 g di pecorino fresco

Procedimento:

Stendere con un matterello la pasta brisée e disporla in una tortiera del diametro di circa 24 centimetri, che avrete foderato con la carta da forno. Ricoprirla con gli agretti cotti al vapore e ripassati in padella con uno spicchio di aglio ed un cucchiaio di olio, sui quali porrete i filetti di alici disposti a raggiera, il formaggio tagliato a dadini, i pinoli, le olive e l’uvetta. Formare il bordo esterno e spennellarlo con il tuorlo d’uovo. Cuocere in forno a 200°C per circa 20/30 minuti

Tirsdag, 24 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Tagliatelle al pesto


Å heller bruke tagliatelle istedet for spagetti gjør pastaretten plutselig mer spennende! Her gir Superkokken deg en oppskrift på en enkel, og svært velsmakende pasta. Grønne grønnsaker er godt og gir masse energi, hele året rundt.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 24 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11