Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Fettuccine med fersk sopp
Tirsdag, 27 September 2011 Ingen Kommentarer
Broccoli med ost
Dampet broccoli sautert i smør, deretter rørt ut med ost – perfekt til stekte kjøttretter.
Mandag, 19 September 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine m/Parmesan
Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 Juni 2011 6 Kommentarer
Torta rustica agli agretti (barba di frati)
Categoria: Antipasti
Ingredienti:
2 C di pinoli
2 C di olive nere
1 C di uva passa
10 filetti di alici
1 tuorlo
400 g di agretti (barba di frati)
pasta brisée
200 g di pecorino fresco
Procedimento:
Stendere con un matterello la pasta brisée e disporla in una tortiera del diametro di circa 24 centimetri, che avrete foderato con la carta da forno. Ricoprirla con gli agretti cotti al vapore e ripassati in padella con uno spicchio di aglio ed un cucchiaio di olio, sui quali porrete i filetti di alici disposti a raggiera, il formaggio tagliato a dadini, i pinoli, le olive e l’uvetta. Formare il bordo esterno e spennellarlo con il tuorlo d’uovo. Cuocere in forno a 200°C per circa 20/30 minuti
Tirsdag, 24 Mai 2011 Ingen Kommentarer
Tagliatelle al pesto
Å heller bruke tagliatelle istedet for spagetti gjør pastaretten plutselig mer spennende! Her gir Superkokken deg en oppskrift på en enkel, og svært velsmakende pasta. Grønne grønnsaker er godt og gir masse energi, hele året rundt.
Tirsdag, 24 Mai 2011 Ingen Kommentarer