Løksuppe
Løksuppe er en slager som aldri går av moten, heldigvis fordi suppen er kjempegod, og raskt å lage!
Fredag, 25 April 2014 Ingen Kommentarer
Mest lest på Superkokken.no i februar
Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i februar.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 1 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Inger Annes potetgrateng
Inger-Annes potetform er av den helnorske varianten og smaker kjempegodt. Superkokken antar at hun lager den på denne måten.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Pai med skinke
Pai er pai!
Lag den som en rett til lunsj, til middag eller kvelds. Pai kan spises varm eller kald. Den er ypperlig som turmat for de som liker å spise i friluft. Pai er også fingermat dersom du serverer den kald og i små terninger.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 4 Februar 2013 Ingen Kommentarer
Blomkålgrateng med bacon
Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 29 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Bestemors gode Frokostbrød
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 30 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Torsdag, 22 Desember 2011 2 Kommentarer
Superkokken på Rotterdam City Market – Del 2
Superkokken har besøkt det kjente markedet sentralt i Rotterdam, Nederland. Det er rett og slett et svært utendørs marked, med omtrent 450 boder.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 25 November 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med Gorgonzola og Spinat
Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 23 November 2011 Ingen Kommentarer