Gratinerte muslinger



‘Capesante gratinate’ på italiensk. Som forrett får den tennene til å løpe i vann
[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 16 August 2011   1 Kommentar

Blåskjellsuppe


Hvitvinsdampede blåskjell. Vidunderlig god – her med noen valgmuligheter og variasjoner i tilberedningen.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 August 2011   1 Kommentar

Krabbe og hummer



Hva er mer sommer enn selvfanget kokt krabbe! Hvordan koke og hvilket tilbehør? Les mer:

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 13 August 2011   Ingen Kommentarer

Spaghetti med muslinger


Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 11 August 2011   2 Kommentarer

Grillet squash


Tilbehør til grillede pølser, fisk eller kjøtt. Eller ganske enkelt som en salat. Passer flott å servere til andre retter, og f.eks på buffetbordet.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 16 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Kikertersalat


Ypperlig som forrett, til lunch, på koldtbordet, med eller uten ditt favorittbrød.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 10 Juli 2011   3 Kommentarer

Italiensk potetsalat


Enkel og smaksrik potetsalat som går godt til grillmat. Enkel å lage – fantastisk smak.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 8 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Blomkål og broccolisuppe


Kombinasjonen blomkål og broccoli er fin for å lage suppe. Kan serveres kald eller varm – og kanskje det aller beste – den er så kjapp og enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 7 Juli 2011   3 Kommentarer

Risotto


Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 30 Juni 2011   Ingen Kommentarer

Orecchiette med broccoli


Broccoli, ansjos og hviløk er fantastisk sammen, og er en klassisk kombinasjon med Orecchiette. Pastaen har sitt navn etter øre = ore, da den har form som små ører.  Opprinnelig stammer den fra Puglia i Sør-Italia. Om smakfullhet og eleganse kan kobles med enkelhet, er det denne pastaretten.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 28 Juni 2011   3 Kommentarer

Side 5 av 7« Første...34567