Soppanne med bacon
Sopp-Anne, Soppane eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.
Torsdag, 13 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Rask salat
En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende
Fredag, 7 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Bruschetta med sopp
Lørdag, 1 Oktober 2011 1 Kommentar
Rösti-poteter
Torsdag, 29 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens eggende lunch
En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.
Søndag, 18 September 2011 Ingen Kommentarer
Rasta-Pasta
Har du ikke noe i kjøleskapet? Joda – let og du finner. Litt oliven, ansjos, en boks tunfisk, kapers, hvitløk – og du er i mål!
Mandag, 12 September 2011 Ingen Kommentarer
Spinatsuppe
Sulten Superkokk har 30 minutter på seg til å lage mat og spise før han må dra – hva gjør han? Lager spinatsuppe!
Fredag, 9 September 2011 2 Kommentarer
Prosciuttosnurrer m/spinat og mozzarella
Til forrett, som snack, som niste på tur eller jobb/skole eller til middag. Prosciuttosnurrer med spinat og mozzarella passer når som helst og hvor som helst. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 September 2011 Ingen Kommentarer
Peperonata
‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.
Fredag, 2 September 2011 1 Kommentar
Focaccia
Focaccia er smaken av lange middager, fersk brød til lunsjen og en litt anderledes matpakke dagen etterpå – hvis det er rester igjen da! Jeg liker å lage focaccia av speltmel fordi jeg syns det gir litt mer smak i forhold til vanlig hvetemel. I tillegg gir speltmelet mer luft i focaccia’en og minner meg om slik jeg får den i Italia.
Onsdag, 17 August 2011 Ingen Kommentarer