Soppanne med bacon


Sopp-Anne, Soppane  eller Sopp-panne – samme det, prøv denne med ferske kantareller og sprøstekt bacon.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 13 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Rask salat


En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller  gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende

[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Bruschetta med sopp


Grillet brød med olivenolje og stekt sopp – som kveldssnack eller forrett

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 1 Oktober 2011   1 Kommentar

Rösti-poteter


Rösti – til stek med saus, eller bare Rösti – mulighetene er mange.

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 September 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens eggende lunch


En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 September 2011   Ingen Kommentarer

Rasta-Pasta


Har du ikke noe i kjøleskapet? Joda – let og du finner. Litt oliven, ansjos, en boks tunfisk, kapers, hvitløk – og du er i mål!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 12 September 2011   Ingen Kommentarer

Spinatsuppe


Sulten Superkokk har 30 minutter på seg til å lage mat og spise før han må dra – hva gjør han? Lager spinatsuppe!

[LES VIDERE… →]

Fredag, 9 September 2011   2 Kommentarer

Prosciuttosnurrer m/spinat og mozzarella


Til forrett, som snack, som niste på tur eller jobb/skole eller til middag. Prosciuttosnurrer med spinat og mozzarella passer når som helst og hvor som helst. [LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 September 2011   Ingen Kommentarer

Peperonata


‘Peperonata’ heter denne på italiensk – på norsk, tja … kanskje ‘paprika-gryte med tomatsaus’. Ikke så sexy tittel kanskje, men smaken er faderullan meg god, til tross for at det er så enkelt å lage denne velsmakende grønnsaksretten, som passer både til andre grønnsaker, stekte og kokte – og også kjøtt.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 September 2011   1 Kommentar

Focaccia


Focaccia er smaken av lange middager, fersk brød til lunsjen og en litt anderledes matpakke dagen etterpå – hvis det er rester igjen da! Jeg liker å lage focaccia av speltmel fordi jeg syns det gir litt mer smak i forhold til vanlig hvetemel. I tillegg gir speltmelet mer luft i focaccia’en og minner meg om slik jeg får den i Italia.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 17 August 2011   Ingen Kommentarer

Side 4 av 7« Første...23456...Siste »