Kjøttpudding med potet og ost
Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 28 September 2012 Ingen Kommentarer
Aubergine med peperonata og potet
Tirsdag, 8 November 2011 1 Kommentar
Prosciuttosnurrer m/spinat og mozzarella
Til forrett, som snack, som niste på tur eller jobb/skole eller til middag. Prosciuttosnurrer med spinat og mozzarella passer når som helst og hvor som helst. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 7 September 2011 Ingen Kommentarer
Pizza med ansjos og kapers
Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!
Tirsdag, 30 August 2011 2 Kommentarer
«Italienske» ostesmørbrød
I kveld har Superkokken kost seg med en spennende variant av ostesmørbrød. Disse delikate «italienske» ostesmørbrødene passer både som en kveldssnack eller som forrett i selskap.
Fredag, 29 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine m/Parmesan
Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 Juni 2011 6 Kommentarer
Pizza
Hjemmelaget pizza er best! Lag en deig, sett den til heving mens du lager fyll. Etter en halvtime er deigen ferdig hevet, klar til utkjevling. Fyll bunnen med det beste du vet – her er det nesten ingen begrensninger. Italiensk pizza betyr tynn bunn, noen godsaker på topp, 15 minutter i ovnen; og vips så er kvelden reddet.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 25 Mai 2011 2 Kommentarer
Involtini piccanti
Categoria: Antipasti
Ingredienti:
una melanzana g 300
mozzarella g 280
falda di peperone rosso g 120
olio extravergine d’oliva g 60
succo di limone g 20
filetti d’acciuga sott’olio
basilico
olive nere snocciolate
sale
pepe nero in grani
Procedimento:
Senza pelarla, tagliate la melanzana per il lungo, ottenendo 18 fettine piuttosto sottili che passerete sulla griglia ben calda. Grigliate anche la falda di peperone, quindi spellatela e passatela brevemente al mixer insieme con la mozzarella tagliuzzata e 5 filetti d’acciuga. Condite il trito con sale, pepe macinato fresco e un trito di basilico, quindi suddividetelo tra le fettine grigliate che arrotolerete formando altrettanti involtini. Serviteli conditi con una citronnette preparata frullando, alla massima velocità, l’olio, il succo di limone, 2 olive, un pizzico di sale.
Tirsdag, 24 Mai 2011 Ingen Kommentarer