Julebrød med masse godt i


Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;

[LES VIDERE… →]

Fredag, 2 Desember 2011   2 Kommentarer

Spaghetti med Gorgonzola og Spinat


Dette er en enkel oppskrift på en klassisk spaghettirett med Gorgonzola og spinat, en flott kombinasjon. Tar bare rundt 15 minutter å lage.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 23 November 2011   Ingen Kommentarer

Lammesadel og koteletter i øl


Lam og øl – flott kombinasjon!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 12 November 2011   1 Kommentar

Eplekringle – gjærbakst


Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 2 November 2011   Ingen Kommentarer

Omelett à la Hellstrøm


Denne er tatt fra Hellstrøms bok ‘Enkelt & Perfekt’. Simplethen Superkokkens yndlingsomelett. Til frokost lunch, eller kvelds. Passer flott til spekeskinke, salame og sprøtt grovt landbrød og smør.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 22 Oktober 2011   1 Kommentar

Gulrotmuffin


Til hverdag og fest -gulrotmuffin er best.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 21 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Muffins med epler fra Truls sin hage


Har du venner med eplehage, kan de bli ganske mange varianter av eplekaker, eplesyltetøy, eplekompott og så bortetter. Her kommer oppskrift på muffins med epler;

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 24 September 2011   Ingen Kommentarer

Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Side 4 av 6« Første...23456