Ingefærkake


For meg er dette en vinterkake – ingefær varmer og gjør godt når det er kaldt i været. Ellers er jo ingefær godt året rundt, og særlig når den serveres i kake!
[LES VIDERE… →]

Fredag, 18 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Lasagne med squash


En deilig vegetar-lasagne! Du kan lage en stor porsjon når du først er i gang, da den egner seg fint å fryse ned.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 Januar 2013   Ingen Kommentarer

Julekake


Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 20 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Helstekt Entrecôte med gurøtter og potetpuré


Hvis det er vanskelig å steke skiver – marinér en hel entrecôte og stek den hel! Lekkert, smakfullt og mørt.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 16 November 2012   Ingen Kommentarer

Boknafisk


Boknafisk er lofotskrei hengt til tørk i vintermånedene, altså «bokna» torsk. Boknafisk er en av mine favoritter og den kan serveres på mange måter og gjerne med bacon og gulrotstuing – med eller uten akevitt, uansett blir det et festmåltid.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 7 November 2012   Ingen Kommentarer

Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 November 2012   Ingen Kommentarer

Bentes saftige rugbrød


Tre små rugbrød i ulike fasonger, men med samme saftige smak.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 31 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Blomkålgrateng med bacon


Blomkålgrateng lager du med eller uten bacon – det spørs bare hva du skal bruke den til. Som rett på egenhånd tilsetter du litt bacon, som tilbehør til kjøtt lager du den uten bacon.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 29 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Eplekake


Denne eplekaken blir saftig og god. Du kan lage den med eller uten valmuefrø – begge deler smaker like godt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 15 Oktober 2012   Ingen Kommentarer

Side 2 av 612345...Siste »