Sterk mangosaus


Sterk mangosaus

Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Eple-chutney



Har du eple-chutney har du det meste og kan sette en spiss på kjøttretten, og sammen med ost har du plutselig en liten dessert eller kveldssnack. Servert til cottage cheese, har du straks et mellommåltid som smaker!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 1 November 2011   Ingen Kommentarer

Fruktsalat – Macedonia di frutta


 

Hva er vel mer sommer enn nylaget fruktsalat….? Her er en italiensk vri, der du står fritt om å ha i litt brennevin. Navnet Macedonia, ..riktig, stammer fra Makedonia, landet som er kjent for å bestå av mange ulike folkegrupper. I vår ‘Macedonia’ er det et variert utvalg og god blanding av frukt i ulike fasonger, farger, smak og konsistens som sammen gjør den helt fantastisk.

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 4 Juni 2011   1 Kommentar

Brun og rød og hvit dessert fra Sør-Afrika


Denne desserten kommer fra Sør-Afrika. Den er lekende lett å  lage og passer like godt som avslutning på et fiskemåltid eller etter en kjøttmiddag.

Oppskrift til 4
2 dl fløte
1 boks hermetisert melk
1 stor mango
3 ts cognac
24 Mariakjeks

Fløten vispes, deretter blandes 1 boks hermetisert melk i fløten og begge deler vispes sammen til en luftig konsistens.

Mangoen deles i to og fruktkjøttet presses gjennom en sil og sammen med cognac vendes begge deler forsiktig inn i fløte- og melkeblandingen.

Smuldre kjeksen. Fordel moussen og kjeksen lagvis i gjennomsiktige dessertglass/former. Du starter og slutter av med moussen.

Glassene settes til avkjøling i fryseboksen i 2 timer.  Tas ut 20 minutter før servering. Pynt med pent oppskårne jordbær på toppen av ”Brun og Rød og Hvit desserten”.

Mandag, 23 Mai 2011   3 Kommentarer

Side 1 av 11