Fyrstekake
Fyrstekake – eller mandelkake er en lekker saftig sak som fungerer godt til både dessert og som kaffekake. Husk – du må starte med mandlene en dag eller to før kaken skal serveres.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Syskonen Källssons julekaker
Syskonen Källssons julekaker er en svensk kakeoppskrift som passer nå rundt jul.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Desember 2012 1 Kommentar
Mandelmakroner
Mandelmakron er en julekake som er enkel å lage og smaker helt fantastisk.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 4 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Epleboller
Epler er høstens gull og kan brukes til det meste. Her er oppskrift på saftig hvetebakst med epler, mandler og litt kanel.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 10 Oktober 2012 2 Kommentarer
Merete-kake
Dette er Merete-kaken, ikke like høy og mørk som den Merete lager, men smaken den er der!
[LES VIDERE… →]
Søndag, 1 Januar 2012 1 Kommentar
Julemarengs med dadler
Dadler er julesaker! Passer for en søt pause med eller uten portvin i glasset. Disse kakene får du i enkelte regioner både Italia og Frankrike som julekaker, men egentlig kan du spise dem nårsomhelst og sammen med hvem-som-helst. Pass opp – marengs er lettere å lage når luftfuktigheten er lav! Som du ser – disse kunne vært mer fluffy og mindre brun, men fordi de ble laget under uværet i november, ja – så ble de slik.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 3 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Julebrød med masse godt i
Julebrød kan krydres og tilsettes alt hva hjertet begjærer. Fritt fra Tara Smak har jeg laget min fornorskede variant av Julekake fra Argentina. Her er Superkokkens begjær hva angår julebrød;
Fredag, 2 Desember 2011 2 Kommentarer
Julekaker
Noen kaker kan spises hele året – også disse. Av en eller annen merkelig grunn lager jeg dem kun til jul. Her er oppskriften som er både enkel, rask og som gir smakfulle småkaker.
Onsdag, 30 November 2011 Ingen Kommentarer
Eplekringle – gjærbakst
Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.
Onsdag, 2 November 2011 Ingen Kommentarer
Gulrotmuffin
Fredag, 21 Oktober 2011 Ingen Kommentarer