Bulgursalat med reker og syltede grønnsaker



Prøv bulgur i salaten. Bulgur er en flott erstatning til ris og pasta – mer næring med flere vitaminer og mineraler, lavere glykemisk indeks og mer smak.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 24 August 2012   Ingen Kommentarer

Kremet Maissuppe


Denne maissuppen er kjapp og enkel å lage og passer perfekt som en forrett.
[LES VIDERE… →]

Lørdag, 14 Januar 2012   Ingen Kommentarer

Rask salat


En enkel salat som du kan slå sammen og servere for seg selv, eller  gjøre enda enklere og servere med kaldt kjøtt, pølser og lignende

[LES VIDERE… →]

Fredag, 7 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Ris med tunfisk


Ris med tunfisk. En fabelaktig god og lett middag

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 28 September 2011   Ingen Kommentarer

Stekt ris


Har du ris til overs fra middagen i går? Da har du en ny middag i dag! Stekt ris kan varieres i det uendelige. Her er et forslag til en standard utgave, samt noen tips til hva du ellers kan ha i.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 4 Juli 2011   2 Kommentarer

Crema di limoncino


Categoria: Bevande

Ingredienti per arancello:

5 dl alcool
5 dl acqua
400 gr. zucchero
3 scorze arancia
10 limoni non trattati
1 litro di alcool
1.5 kg di zucchero (2kg se si usa     2.5 l di latte)
2 litri di latte intero a lunga conservazione ( 2.5 di latte)
2 bustine di vanillina
15 grammi di amido di mais (20)

Procedimento:

Togliere la scorza dei limoni (solo la parte gialla) e mettere in infusione nell’alcool per 6 giorni. Far bollire il latte con lo zucchero, la vanillina e l’amido di mais. Quando bolle abbassare la fiamma e lasciar cuocere mescolando per 20 minuti. Lasciare raffreddare completamente mescolando di tanto in tanto. Filtrare l’infusione dei limoni e aggiungerlo al latte freddo. Tenere in frigorifero.

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11