Lammeskiver med aprikos og krydder
Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 9 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lammekoteletter med sitron, rosmarin og poteter
Lammesesongen er i full gang! Ovnsstekte koteletter med urter og sitron.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 21 Oktober 2012 Ingen Kommentarer
Lammesadel og koteletter i øl
Lørdag, 12 November 2011 1 Kommentar
Lammekoteletter i øl
Onsdag, 21 September 2011 Ingen Kommentarer
Lammelår med mandelsaus
Når du kjøper ferskt lammelår, be om å få det delt det opp i skiver som er ca 3 cm tykke. Superkokken synes det kan være en fin avveksling å håndtere skiver fremfor å bakse med hele dette evindelige låret bestandig. Det går fint å bruke en kasserolle – jeg synes retten blir ennå bedre ved å bruke en leirgryte med lokk og la ovnen gjøre jobben.
Onsdag, 25 Mai 2011 1 Kommentar