Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Sten – Ny norgesmester i Pizza
Sten J. McNeil Ånnerud ble ny norgesmester i pizza da finalen i Pizza-NM gikk av stabelen under gladmaten i Stavanger på torsdag.
Torsdag, 21 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Italienske kjøttboller
Italienske kjøttboller serveres i tomatsaus med stekte grønnsaker til, eller som her – med pasta.
Tirsdag, 12 Juli 2011 2 Kommentarer
Risotto
Kan du lage én type – kan du lage dem alle! Lag risotto slik de gjør det i Italia. Her med Steinsopp.
Torsdag, 30 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Oksehale-gryte
En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker
Onsdag, 29 Juni 2011 3 Kommentarer
Kalveskiver med tunfisksaus – ‘Vitello tonnato’
En fantastisk lett og smakfull forrett, eller hovedrett – alt ettersom. Passer perfekt som sommermat, på en buffét, eller ta frem som en snack. Den tar litt tid å lage – men det er det verdt! [LES VIDERE… →]
Mandag, 20 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Grillet indrefilet av svin
Grillet indrefilet, fantastisk smakfullt, mørt og saftig. Her gjelder det å ta tiden til hjelp med omsorgsfull marinering, være vaktsom ved grillen, og lage tilbehør som matcher – både i farge og smak.
Fredag, 17 Juni 2011 Ingen Kommentarer
Aubergine m/Parmesan
Nærmest en Aubergine-lasagne, men uten lasagne-plater. Lag på lag med aubergine, tomatsaus og ost. Du kan bruke pasta i den også. Superkokken synes den er vel så bra uten, en rett som passer til enhvert tidspunkt og enhver anledning. Dette er egentlig halveis en grillrett, der aubergineskivene fort og greit legges på grillen før de går inn i ovnen. [LES VIDERE… →]
Onsdag, 15 Juni 2011 6 Kommentarer
Krabbe-suppe
Det er ikke så ofte Superkokken spiser krabbe, så når denne suppen kommer, da tas alt det tapte igjen. Nå har du enda en super måte å tilberede krabbe på når du er ute og kjøper fylte krabbeskjell, og ikke helt vet hvordan du skal gjøre det denne gangen. [LES VIDERE… →]
Torsdag, 9 Juni 2011 2 Kommentarer
Brenneslesuppe – Minestra d’ortica di Simona
I juni måned kommer brenneslen; ung, fersk og fin. Det er da det passer å lage suppe av den.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 7 Juni 2011 2 Kommentarer