Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker


Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 10 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Oksehale i Schlemmertopf


En anledning til å by på en av våre «glemte» kulinariske gleder. Denne gang tillaget sakte i en leirgryte sammen med grønnsaker. Sjyen kommer av seg selv…..

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 8 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Pytt-i-panne


Pytt-i-panne; tja, hva er nå det? Stort sett restemat, vil jeg si. Når det ikke er det, så er blir det pytt-i-panne fordi fantasien ikke fikk noen idéer til noe «små-varmt» akkurat den dagen.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 17 November 2011   Ingen Kommentarer

Pølser, potetmos og stekt løk


De beste pølsene lager du selv, alternativt unner du deg noen skikkelig gode pølser og lager deg et smakelig måltid.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 15 November 2011   1 Kommentar

Kylling med ris, tomatsaus og ost


Lett og rask mat – kylling, tomatsaus og ris – toppet med ost

[LES VIDERE… →]

Søndag, 13 November 2011   Ingen Kommentarer

Eisbein


Eisbein / Schweinehackse / Svineknoke – kjært barn har mange navn – og mange måter å tilberedes på.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 11 November 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Muslingsuppe


Denne muslingsuppen er god på smak og veldig enkel å lage!

[LES VIDERE… →]

Mandag, 7 November 2011   Ingen Kommentarer

Rødkål


Nå nærmer rødkålsesongen seg – og det er på tide å legge seg i trening…

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 26 Oktober 2011   2 Kommentarer

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Side 5 av 10« Første...34567...10...Siste »