Pasta med laks
Her er pastaretten ingen takker nei til. Selv ikke kokken fordi den er så lett å lage
Onsdag, 23 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Goan chicken curry
Dette er en Goan chicken curry som er relativt enkel å lage. Den er spicy og velsmakende.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 2 April 2012 Ingen Kommentarer
Skreisesongen er ennå ikke slutt
Årets skreisesong har vært eventyrlig. Superkokken spiser Skrei-mølje så lenge han kan.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Chicken Curry
Lær å lage curry på ‘restaurant-måten’. Har du inne basisen på fremgangsmåten kan du begynne å variere og finne ‘din’ variant. Her en variant med kylling, som ligner litt på Chicken Tikka. På en ganske rask måte lager du en curry slik de gjør det på indiske restauranter.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 20 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Kikertersuppe
Onsdag, 4 Januar 2012 1 Kommentar
Saltkjøtt
Saltkjøtt – så enkelt kan du lage ditt eget kjøttpålegg.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 30 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Nyttårspølser og linser
Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 29 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Hjemmelaget buljong
Grønnsakbuljong. Ypperlig til pastasauser, risotto – og andre retter der man normalt bruker kraft eller buljongterninger.
Tirsdag, 27 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Linguine med tomtatsaus
Pasta med delikat tomatsaus av purerte grønnsaker. Lett og perfekt forrett til en større middag.
Torsdag, 22 Desember 2011 2 Kommentarer
Hønsefrikassé
Sprengt høns – kokt med rotgrønnsaker og servert med rotstappe og dillsaus av kokekraft.
En gammel norsk tradisjon vekket til live igjen: Saftig, mørt og smakfullt. Superkokkens alternativ til jul- og nyttårsfeiringens dans rundt kalkunen.
Mandag, 12 Desember 2011 Ingen Kommentarer