Risotto med grønnsaker
Hos Superkokken er mandag ofte en vegetar-dag. En dag i uka spises det vegetarisk.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Gulash-suppe
Gulash-suppe er en suppe, ikke en gryterett. Til tross for det, egner den seg godt som egen middagsrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Arnsteins rypebryst på en seng av polenta og soppsaus
Superkokkens jul er vilt og vilt er julen. Dersom du ikke er jeger selv og har den store tilgangen til ryper, fortvil ikke. Denne retten egner seg også flott å servere som en liten forrett – for da trenger du bare en rype eller to. Selvfølgelig litt avhengig hvor mange dere er til bords.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Svineribbe
Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 13 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Risotto med asparges
Risotto tar litt tid å lage. Det er slow food, men du verden hvor fornøyd blir man ikke etter et godt risotto-måltid!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 11 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Lammeskiver med aprikos og krydder
Lam og aprikos er ingredienser som gir spennende smaksopplevelser.
[LES VIDERE… →]
Søndag, 9 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Kyllingsalat fra Antalya
Fritt etter Kristine og Inger-Annes favoritt – Tyrkisk kyllingsalat. Etter ferien var det ikke bare vanlige ferieminner vi fikk ta del i – også matminner. Her er en fantastisk kyllingsalat som ble delt – gjenskapt – og spist. [LES VIDERE… →]
Fredag, 7 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Spaghetti Bolognese
Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 3 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Pølser og linser
Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 26 November 2012 Ingen Kommentarer