Kanelboller (Skillingsboller)
Kanelboller er lurt å ha på lur – altså, det betyr at du må være snar å fryse ned noen for de går som varmt hvetebrød. De smaker uten tvil aller-aller best når de er nybakte, men som nevnt, de kan fryses!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 24 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Prinsessekake
Prinsessekake smaker nydelig søtt og varmt på kalde dager – og alle andre dager du fyyyser på noe godt.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 12 Mars 2014 Ingen Kommentarer
Julekake
Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 20 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Søndagsbrød
Skulle bare mangle; ekstra godt Søndagsbrunch-brød.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 19 November 2012 Ingen Kommentarer
Herman 2
«Hei jeg heter Herman» sto det på oppskriften. Dette er rene farsotten og nok en gang sto jeg der med et lite glass med naturlig surdeigsbase. For de av mine venner som har fått den samme basen fra Superkokken – her kommer en ny variant av oppskriften;
[LES VIDERE… →]
Søndag, 18 Mars 2012 1 Kommentar
Bestemors gode Frokostbrød
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 30 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Kakemenn
Hvite kakemenn som i barndommens jul, nesten like gode – og nesten like pent dekorert. I mangel på konditorfarge, tar du de dinosaurusene du har og danderer med noen hjerter, så blir det så bra så!
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 20 Desember 2011 3 Kommentarer
Pepperkakebrød
Pepperkakebrød og blåmuggoster er et deilig alternativ som avslutning på et godt måltid. Det fine er at det passer selvsagt like godt å servere pepperkakebrød til de som foretrekker ost, som til de som foretrekker det søte. La det være sagt med det samme – chèvre smaker også deilig! Har du chèvre kan du med fordel servere pepperkakebrødet varmt med smeltet ost på toppen, med litt valnøtt som pynt og for å ballansere smaken.
Mandag, 19 Desember 2011 6 Kommentarer
Julebrød med sultaner og valnøtter
I tillegg til sultaner og valnøtter er brødet krydret med kardemomme og ingefær. Deilig smak som gir fint underlag til alle slags pålegg – om du da ikke bare spiser det med et godt smør på toppen.
Fredag, 9 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Eplekringle – gjærbakst
Det var årets nest siste epler brukt……….. Denne eplekringlen er deilig til frokost, til kaffepausen, til te – ja, egentlig er den deilig alltid. Som det meste av gjærbakst smaker den best fersk, men dette er en stor deig og et godt tips er å putte deler av kaken i fryseren.
Onsdag, 2 November 2011 Ingen Kommentarer