Spaghetti al ragù


Slow Sunday Food gir hurtig MandagsMiddag!

Ta deg tid til å lage rikelig med ragù så lønnes du med en skikkelig smakfull og kortlaget middag dagen derpå. Denne kjøttsausen skal småputre i 31/2 – 4 timer og tro meg, det er bl.a. den lange koketiden som gjør smaken. Dette er slow food!
[LES VIDERE… →]

Mandag, 5 November 2012   Ingen Kommentarer

Kjøttpudding med potet og ost


Få ingredienser, rett i ovenen og vips så har du middag som smaker varmt og godt på kalde dager.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 28 September 2012   Ingen Kommentarer

Mest lest på Superkokken.no i August


Her er en oversikt over de fem mest leste oppskriftene på Superkokken.no i August.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 September 2012   Ingen Kommentarer

Kjøttboller med koriander


Hva gjør du med en halv kilo karbonadedeig? Du kan for eksempel blande den med koriander og lage små kjøttboller som smaker deilig til lunsj, middag eller en snack når du er «fysen» på noe godt.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 15 August 2012   2 Kommentarer

Krydderboller


Dette er karbonader med krydder, kjærlighet og litt ekstra tid. Med andre ord; ingredienser som lønner seg. Her er oppskriften og fremgangsmåten:
[LES VIDERE… →]

Mandag, 20 Februar 2012   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11