Ferske hjemmelagde engelske Bangers


Pølser til frokost? Her er pølsene de spiser i Storbritannia.  Disse er gode til andre tider av døgnet også!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 21 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser, Luganighetta


Pølser slik de lages i Italia og Ticino i Sveits. Smaken varierer fra pølsemaker til pølsemaker. Felles er at denne typen pølse kveiles opp og legges på grillen eller panna. Her følger en standard oppskrift:

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 20 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser m/fennikel og chili


Genuine italienske pølser med en aning pikant smak og litt sødme av fennikelfrø. Uovertruffen på grillen!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 19 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Ferske hjemmelagde pølser


Den beste grunnen å lære å lage pølser selv, er at i Norge får du faktisk ikke kjøpt ferske pølser i butikken. Et hederlig unntak er Idsøe i Stavanger. Ellers er det meste av pølser her til lands enten kokte eller røkte, farsebaserte og utspedde ting som man ikke helt vet hva de inneholder. Her er en liten guide og oppskrift hvordan du kan lage ferske pølser som virkelig er ferske, og smaker som pølser skal smake.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 18 Juli 2011   1 Kommentar

Italienske kjeks – Biscotti



Biscotti er nydelige italienske kjeks som Superkokken og alle andre lager så lett og raskt. Her gir vi deg en oppskrift med mandler og pistasjenøtter. På bildet ser du at vi har puttet inn rosiner også. Det var fordi vi hadde så lite pistasjenøtter – men det stoppet ikke Superkokken fra å gå igang med sin spesialversjon av Biscotti.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 2 Juni 2011   1 Kommentar

Kvæfjordkake – «Verdens beste»


Kvæfjordkake er 17. mai, det er sommer, det er jul, bursdag og lykkedag – alt på en gang. Kaken er deilig og den blir aller best om den får stå i fred et døgn før den serveres. Er du nøye på oppskriften, vil du lykkes og garantert gjøre lykke blant små og store kakemonser. Imponerer du ikke med denne kaken, så har du ikke invitert de rette gjestene.

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 25 Mai 2011   2 Kommentarer

Side 6 av 6« Første...23456