Årets femte Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Andrea (kommentar 37)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 12 Desember 2012 56 Kommentarer
Årets fjerde Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Sara (kommentar 12)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 10 Desember 2012 16 Kommentarer
Årets tredje Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Elisabeth (kommentar 1)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 8 Desember 2012 46 Kommentarer
Årets andre Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Line Strandli (kommentar 49)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Desember 2012 82 Kommentarer
Syskonen Källssons julekaker
Syskonen Källssons julekaker er en svensk kakeoppskrift som passer nå rundt jul.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Desember 2012 1 Kommentar
Årets første Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Camilla (kommentar 15)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse kommer om et par timer, så følg med!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 5 Desember 2012 50 Kommentarer
Mandelmakroner
Mandelmakron er en julekake som er enkel å lage og smaker helt fantastisk.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 4 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Karamelliserte klementiner
Klementiner er jul, og jul er blitt klementiner. Husk å sjekke at klementinene ser friske ut når du kjøper dem i butikken.
En gjennomsnittsnordmann spiser seks kilo klementiner i året, mesteparten i julen.
[LES VIDERE… →]
Lørdag, 1 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Gravet laks og råris
Gravet laks lager du fort og greit – helt ukomplisert! Det er en deilig forrett, til et koldtbord eller rett og slett som følge til et godt glass hvitvin eller prosecco.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 26 September 2012 Ingen Kommentarer
Kveite med kaperssaus
Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Mai 2012 Ingen Kommentarer