Pinnekjøtt
Pinnekjøtt – slik får du det garantert saftig! Oppskriften er inspirert av Eyvind Hellstrøm.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 11 Januar 2013 Ingen Kommentarer
Sursild med havtorn
Sunne saker som smaker både med og uten snaps. Denne silden smaker godt som pålegg til grovt brød eller som en liten snack servert med varme, nykokte poteter til.
Mandag, 31 Desember 2012 1 Kommentar
Årets tiende Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Signe Helene (kommentar 12)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Søndag, 23 Desember 2012 14 Kommentarer
Årets niende Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er rita (kommentar 3)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 21 Desember 2012 7 Kommentarer
Julekake
Julekake er en fryd å bake og det fyller huset med deilig lukt av jul og hjembakst.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 20 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Årets åttende Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Hanne (kommentar 13)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 19 Desember 2012 30 Kommentarer
Grovbrød med krydderurter
Dette er et smaksrikt brød med kummen og anis.
[LES VIDERE… →]
Tirsdag, 18 Desember 2012 Ingen Kommentarer
Årets syvende Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Elisabeth (kommentar 11)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 Desember 2012 44 Kommentarer
Årets sjette Julekonkurranse! – Avsluttet
Konkurransen er nå avsluttet, og den heldige vinneren er Kaja (kommentar 26)! Vi tar kontakt!
Ny konkurranse er allerede igang!
[LES VIDERE… →]
Fredag, 14 Desember 2012 37 Kommentarer
Svineribbe
Svineribbe er julemat og førjulsmat. Har du godt kjøtt og denne oppskriften, blir ribben saftig og svoren sprø. Superkokken lar seg gjerne inspirere av Chef Hellstrøms måte å tilberede julens klassiker på. Det aller viktigste dog, er kvaliteten på kjøttet. Unngå å kjøpe industrigris – kjøp heller en glad gris!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 13 Desember 2012 Ingen Kommentarer