Helstekt svinefilet med kremet saus
Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Ovnsstekte potetbåter med ostesaus
Disse ovnsstekte potetbåtene med ost passer til alle typer kjøtt, i tillegg til at de kan serveres som en liten snack til fotballkampen.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 Mars 2012 1 Kommentar
Helstekt svinefilet med kremet Dijonsennepssaus
Liker du sennep? Da passer denne retten perfekt for deg. Utrolig gode smaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 11 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Ossobuco – skiver av kalv i tomat og grønnsaker
Opprinnelig fra Milano, Ossobuco betyr rett oversatt ‘ben med hull’. Langsom koking betyr; ingen kniv nødvendig her. Smaksrik og kraftig festmat som nesten gjør seg selv. Som skapt til følge med en Barbera! Jule- og nyttårsmat? Absolutt!
Lørdag, 10 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Piadina
Variasjoner av brød finner du i Italia. Jeg kunne gjerne, men kan dog spise brød til alle måltider og på alle steder i det langstrakte landet. I Toscana smaker brødet helt anderledes enn i Torino hvor de nesten lever på laaange brødstenger. Og nesten unansett hvor du kommer, iallefall om du kjører bil og er på farten – så får du lett tak i et lite stykke piadina.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 November 2011 Ingen Kommentarer
Muslingsuppe
Mandag, 7 November 2011 Ingen Kommentarer
Evensen slår til igjen
Fordi vi kjenner Evensen, vår venn – den ilandgåtte sjøkaptein, vanker det mye deilig fisk og sjømat på oss. Her er en av Evensens spesialiteter; blåskjell med en skvett suppe.
Tirsdag, 18 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Inger-Annes lammestek
Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.
Mandag, 17 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Kyllingfilet med fylt skinke
Lørdag, 15 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Spaghetti med muslinger
Spaghetti, olivenolje, hvitløk, persille og muslinger. Det lukter Italia! – Bel Paese
Torsdag, 11 August 2011 2 Kommentarer