Ovnsstekte nakkekoteletter


Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 6 Juni 2012   Ingen Kommentarer

Kveite med kaperssaus


Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]

Mandag, 21 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Stekt ørret


Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]

Mandag, 14 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Potet- og purreløksuppe


Vichyssoise som den heter på fransk er en enkel og smaksrik forrett som tradisjonelt spises kald, men kan gjerne spises varm eller lun.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 Desember 2011   1 Kommentar

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Superkokkens eggende lunch


En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.

[LES VIDERE… →]

Søndag, 18 September 2011   Ingen Kommentarer

Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål


 

Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 17 September 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Lasagne med squash



Lasagne al zucchine. Nesten low carb…….

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 27 August 2011   Ingen Kommentarer

Gratinerte poteter


Gratinerte poteter er som …poteten – den kan brukes til alt. Den kan lages på mange måter, her er en klassisk versjon basert på den franske Gratin Dauphinois

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 23 August 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212