Ovnsstekte nakkekoteletter
Nakkekoteletter med rosmarin, her servert med friterte squash og mint og peperonata
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 6 Juni 2012 Ingen Kommentarer
Kveite med kaperssaus
Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Stekt ørret
Stekt ørret er fort gjort å lage;
[LES VIDERE… →]
Mandag, 14 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Potet- og purreløksuppe
Vichyssoise som den heter på fransk er en enkel og smaksrik forrett som tradisjonelt spises kald, men kan gjerne spises varm eller lun.
Mandag, 26 Desember 2011 1 Kommentar
Lasagne med skinke og tomat
Torsdag, 20 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens eggende lunch
En enkel varm lunch-tallerken med friske, sprø grønnsaker som f.eks. kan tas med på jobben og inntas kald.
Søndag, 18 September 2011 Ingen Kommentarer
Kjøttkaker m/ingefær og gratinert blomkål
Nei, ingenting er som det var. Nå er det kjøttkaker med ingefær – som gir en ny dimensjon til mors gamle. Gratinert blomkål er både grønnsaker og saus i ett. Denne har du fortjent å prøve!
Lørdag, 17 September 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne al ragù
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Tirsdag, 6 September 2011 21 Kommentarer
Lasagne med squash
Lørdag, 27 August 2011 Ingen Kommentarer
Gratinerte poteter
Gratinerte poteter er som …poteten – den kan brukes til alt. Den kan lages på mange måter, her er en klassisk versjon basert på den franske Gratin Dauphinois
Tirsdag, 23 August 2011 Ingen Kommentarer