Vaniljekake


Dette er en kake som er enkel å lage, den kan gjerne fryses, og er perfekt til å servere hvis du får overraskende besøk.
[LES VIDERE… →]

Onsdag, 14 September 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Pizza med ansjos og kapers


Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 30 August 2011   2 Kommentarer

Lasagne med squash



Lasagne al zucchine. Nesten low carb…….

[LES VIDERE… →]

Lørdag, 27 August 2011   Ingen Kommentarer

Muffins med syltetøy


Årets siste rabarbra gikk til muffins som ble høytidelig servert til søndagsmiddagen. Du kan bruke annnet fyll enn rabarbra; blåe- og røde bær, epler eller moreller – ta det du liker best og lag et godt fyll. For meg gjør muffins med fyll susen – det blir plutselig noe ekstra-ekstra godt.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 19 August 2011   Ingen Kommentarer

Stekt makrell med rømmesaus


Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 9 August 2011   1 Kommentar

Mørlefser á la Paula


Ingen baker lefser som svigermor, men det er lov å prøve seg. Her er oppskriften for den som tar utfordringen.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 2 August 2011   2 Kommentarer

Calzone


Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 5 Juli 2011   Ingen Kommentarer

Oksehale-gryte


En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis  er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker :-)

[LES VIDERE… →]

Onsdag, 29 Juni 2011   3 Kommentarer

Energi-bar til Styrkeprøven


Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 23 Juni 2011   1 Kommentar

Side 5 av 6« Første...23456