Vaniljekake
Dette er en kake som er enkel å lage, den kan gjerne fryses, og er perfekt til å servere hvis du får overraskende besøk.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 September 2011 Ingen Kommentarer
Lasagne al ragù
Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.
Tirsdag, 6 September 2011 21 Kommentarer
Pizza med ansjos og kapers
Smak av Napoli – en av Superkokkens favoritter når det gjelder Pizza. Gjort på fersk mozzarella, gode kapers og skikkelige ansjos – kan fredagstacos’en gå hjem og legge seg!
Tirsdag, 30 August 2011 2 Kommentarer
Lasagne med squash
Lørdag, 27 August 2011 Ingen Kommentarer
Muffins med syltetøy
Årets siste rabarbra gikk til muffins som ble høytidelig servert til søndagsmiddagen. Du kan bruke annnet fyll enn rabarbra; blåe- og røde bær, epler eller moreller – ta det du liker best og lag et godt fyll. For meg gjør muffins med fyll susen – det blir plutselig noe ekstra-ekstra godt.
Fredag, 19 August 2011 Ingen Kommentarer
Stekt makrell med rømmesaus
Stekt makrell med rømmesaus er en utrolig enkel rett som tar kort tid å lage og ikke er særlig kostbar, spesielt dersom du er så heldig å få makrellen på kroken selv. Du kan selv velge om du vil steke hele fisken, eller som Superkokken ofte gjør, bruke fileter.
Tirsdag, 9 August 2011 1 Kommentar
Mørlefser á la Paula
Ingen baker lefser som svigermor, men det er lov å prøve seg. Her er oppskriften for den som tar utfordringen.
Tirsdag, 2 August 2011 2 Kommentarer
Calzone
Som en vanlig pizza – kanskje enda mer anvendelig – til kveldkos, enkel å ta med på tur i skogen, på picnic, i baklomma på sykkelskjorta, som bilmat, til buffet ….og så er det spennende for gjestene; hva er inni….
Tirsdag, 5 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Oksehale-gryte
En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker
Onsdag, 29 Juni 2011 3 Kommentarer
Energi-bar til Styrkeprøven
Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 23 Juni 2011 1 Kommentar