Kveite med kaperssaus
Fisk er ikke bare en fredagsrett, det er fantastisk festmat! Og det gjør du så her….
[LES VIDERE… →]
Mandag, 21 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Sitronkake
Superkokken liker å gjøre bakingen lettvint – enten ved at en av gjestene har med kake, eller at kaken er så rask og lett å bake som denne sitronkaken.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 18 Mai 2012 Ingen Kommentarer
Naanbrød med hvitløk og koriander
Disse naanbrødene med hvitløk og koriander er raske og enkle å lage og smaker helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 28 Mars 2012 2 Kommentarer
Helstekt svinefilet med kremet saus
Denne retten er ganske så lik den kjente italienske retten Braciole alla Panna. Men vi velger å bruke helstekt svinefilet i stedet for svinekoteletter.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 21 Mars 2012 Ingen Kommentarer
Mellomgrovt brød
Dette er et brød som er bakt på litt av hvert og mest av det grove melet. Med denne deigmengden baker du enten to små brød eller et stort – for min del ble det ett brød denne gangen.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 27 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Surmelkskake
Surmelkskake høres kanskje ikke så spennende ut, men den smaker fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 9 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Langbakt brød
Dette er brød med lang hevetid og det passer fint når du ikke kan henge over ovnen hele tiden. Lag deig en dag – la den få stå i fred og neste dag heller du den i former og steker brødene.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 1 Februar 2012 Ingen Kommentarer
Bestemors gode Frokostbrød
Disse søte frokostbrødene fikk vi servert når vi var på besøk hos Bestemor. Bestemors nystekte frokostbrød med ost, smaker rett og slett helt fantastisk!
[LES VIDERE… →]
Mandag, 30 Januar 2012 Ingen Kommentarer
Marsipankake
Hjemme hos oss betyr marsipankake noe spesielt å feire – og feire skal man jo ikke være engstelig for! Lager du først en sukkerbrødbunn, kan du like godt fylle på med litt ekstra fløte og et lite lokk med marsipan – og vips så har du en drømmekake.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 19 Januar 2012 8 Kommentarer
Landbrød
Dette er dagens brød. Deigen inneholder ikke fett, men havregryn gjør det saftig – samtidig som skorpen blir sprø og seig. Jeg baker dette brødet når vi skal ha et ekstra godt brød til suppen, salaten eller til en stor lunsj – ettersom det smaker best den dagen det er bakt. Brødet kan smaksettes med urter eller valnøtter.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 2 Januar 2012 Ingen Kommentarer