Sterk mangosaus


Sterk mangosaus

Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 6 Februar 2014   Ingen Kommentarer

Honning, sennep og BBQ- marinade


Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 September 2012   Ingen Kommentarer

Rundstykker med bulgur


Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 13 August 2012   Ingen Kommentarer

Hjemmelaget sennep


Smaksett din egen sennep. Enklere enn du tror. Utsøkt til f.eks. kjøttpålegg, sylte og rull på grovt rugbrød. Ypperlig å gi bort som gave.
[LES VIDERE… →]

Fredag, 23 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Inger-Annes lammestek


Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.

[LES VIDERE… →]

Mandag, 17 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Yoghurt med honning


Dessert eller frokost? Like godt uansett!

[LES VIDERE… →]

Fredag, 1 Juli 2011   4 Kommentarer

Energi-bar til Styrkeprøven


Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 23 Juni 2011   1 Kommentar

Melon og honning


Dessert har ikke gått av moten. Vi fortjener en god dessert rett som det er. Her får du oppskriften på en frisk og søt og sunn dessert – som heller ikke tar for lang tid å lage. Den er også fin for å få avsetning av ripsbærene. Serverer du den med is, så får du bonuspoeng fra de minste.

1 honningmelon
1 dl honning
2 ss finhakket sitronskall
75 g valnøtter
Ca 150 g rips

Vaniljeis

Melonen deles i fire tykke skiver og frøene fjernes.
Gi honningen, sitronskall og de grovt hakkede valnøttene en forsiktig oppvarming.

Superkokkens servering er slik:
Stor og fin tallerken med melon – i midten av melonen fyller du opp med iskrem og rips. Hell over den varme honningsausen og server straks.

Husk – barn under 2 år skal ikke serveres honning!

Mandag, 23 Mai 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 11