Sterk mangosaus
Denne mangosausen passer perfekt både til kylling og svin. Den passer også utmerket som tilbehør til ulike tapasretter.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 6 Februar 2014 Ingen Kommentarer
Honning, sennep og BBQ- marinade
Denne marinaden vil gjøre svinekjøttet både saftigere og mer smakfullt.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 17 September 2012 Ingen Kommentarer
Rundstykker med bulgur
Rundstykker med bulgur blir saftige og smaksrike. De er nokså grove og smaker til både søtt og salt pålegg. Her ser du dem servert med sesongens hjemmelagde solbær- og stikkelsbærsyltetøy.
[LES VIDERE… →]
Mandag, 13 August 2012 Ingen Kommentarer
Hjemmelaget sennep
Smaksett din egen sennep. Enklere enn du tror. Utsøkt til f.eks. kjøttpålegg, sylte og rull på grovt rugbrød. Ypperlig å gi bort som gave.
[LES VIDERE… →]
Fredag, 23 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Inger-Annes lammestek
Inger-Anne lager lammestek med en smak av honning og himmel og alle årstider på en gang.
Mandag, 17 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Yoghurt med honning
Fredag, 1 Juli 2011 4 Kommentarer
Energi-bar til Styrkeprøven
Det gamle rådet å ta med mandler og rosiner ikke er dumt når Superkokken legger ut på Styrkeprøven. Her er noen tips til å lage egne energi barer basert på nettopp mandler og rosiner, til en brøkdel av prisen i butikk. Les videre og få tips – så får du rene gourmet-turen på sykkel til Oslo.
[LES VIDERE… →]
Torsdag, 23 Juni 2011 1 Kommentar
Melon og honning
Dessert har ikke gått av moten. Vi fortjener en god dessert rett som det er. Her får du oppskriften på en frisk og søt og sunn dessert – som heller ikke tar for lang tid å lage. Den er også fin for å få avsetning av ripsbærene. Serverer du den med is, så får du bonuspoeng fra de minste.
1 honningmelon
1 dl honning
2 ss finhakket sitronskall
75 g valnøtter
Ca 150 g rips
Vaniljeis
Melonen deles i fire tykke skiver og frøene fjernes.
Gi honningen, sitronskall og de grovt hakkede valnøttene en forsiktig oppvarming.
Superkokkens servering er slik:
Stor og fin tallerken med melon – i midten av melonen fyller du opp med iskrem og rips. Hell over den varme honningsausen og server straks.
Husk – barn under 2 år skal ikke serveres honning!
Mandag, 23 Mai 2011 Ingen Kommentarer