Spaghetti Bolognese


Den klassiske italienske kjøttsausen til alle typer pasta og andre retter. Den kommer opprinnelig fra Bologna, og servert med fersk pasta kalles den Pasta Bolognese. Selve kjøttsausen heter Ragù.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 3 Desember 2012   Ingen Kommentarer

Pølser og linser


Pølser og linser, ikke bare italiensk nyttårsmeny, men også enkel og rask hverdagsmat for norske ganer. Uten pølser er dette en ypperlig vegetarrett.
[LES VIDERE… →]

Mandag, 26 November 2012   Ingen Kommentarer

Blåskjellsuppe


Her er forslag til den gode fredagsmiddagen når kvoten for Taco er oppfylt! Det er så enkelt, og så smakfullt – både for store og små.

[LES VIDERE… →]

Fredag, 25 Mai 2012   Ingen Kommentarer

Nyttårspølser og linser



Cotechino-pølser og linser – nyttårsmat i Italia og Ticino i Sveits. Denne retten skal etter sigende bringe lykke i det nye året – da linsene symboliserer penger (!)
[LES VIDERE… →]

Torsdag, 29 Desember 2011   Ingen Kommentarer

Kylling med ris, tomatsaus og ost


Lett og rask mat – kylling, tomatsaus og ris – toppet med ost

[LES VIDERE… →]

Søndag, 13 November 2011   Ingen Kommentarer

Aubergine med peperonata og potet



En hel-vegetar middag eller lunch – perfekt match

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 8 November 2011   1 Kommentar

Polenta med pølser i løksaus


i Nord-Italia og Ticino er polenta som poteter i Norge. [LES VIDERE… →]

Tirsdag, 25 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne med skinke og tomat


Torsdag, 20 Oktober 2011   Ingen Kommentarer

Lasagne al ragù



Ragù er Bolognese saus, og brukes til mange typer pasta; Tagliatelle, spaghetti, fettucine, papardelle osv osv. Her følger oppskriften på det som regnes den originale Ragù – denne gang sammen med lasagne.

[LES VIDERE… →]

Tirsdag, 6 September 2011   21 Kommentarer

Spaghetti m/Tomat og basilikum


Klassiker, enkel og smakfull – med fersk basilikum!

[LES VIDERE… →]

Torsdag, 4 August 2011   Ingen Kommentarer

Side 1 av 212