Oksehale i Schlemmertopf
En anledning til å by på en av våre «glemte» kulinariske gleder. Denne gang tillaget sakte i en leirgryte sammen med grønnsaker. Sjyen kommer av seg selv…..
Torsdag, 8 Desember 2011 Ingen Kommentarer
Gulrotmuffin
Fredag, 21 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Lapskaus
Tirsdag, 11 Oktober 2011 Ingen Kommentarer
Ris med tunfisk
Onsdag, 28 September 2011 Ingen Kommentarer
Tempurastekt torsk
Litt fancy navn kanskje – men dette er rett og slett innbakt frityrstekt fisk og grønnsaker.
[LES VIDERE… →]
Onsdag, 14 September 2011 Ingen Kommentarer
Superkokkens Fårikål
Først ut i serien ‘tradisjonelle retter i ny vri’ er Superkokkens fårikål. For deg som ikke synes at fårikål er det beste i verden – prøv denne og du blir garantert fornøyd.
Tirsdag, 13 September 2011 30 Kommentarer
Fritert fjellørret i grønnsak vinaigre
Dette er en klassisk oppskrift på bondekost fra Italia ‘Pesce in Carpione’. Ulike typer småfisk brukes; sardiner, ørret samt en som heter Alborelle. [LES VIDERE… →]
Mandag, 8 August 2011 Ingen Kommentarer
Boeuf Bourguignon – oksekjøtt i rødvin
En berømt fransk klassiker som kan lages på flere forskjellige måter. Julia Child gjorde den berømt – nå kan også du lage den. Hun laget den i ovnen. Superkokken lager den oppå.
Fredag, 22 Juli 2011 Ingen Kommentarer
Oksehale-gryte
En svunnen tid har innhentet Superkokken. Oksehaler er fantastisk smakfulle og møre. Med en kraftig rødvin til er dette rene gourmet-måltidet. Heldigvis er oksehaler å finne i stadig flere matbutikker
Onsdag, 29 Juni 2011 3 Kommentarer
Lammelår med mandelsaus
Når du kjøper ferskt lammelår, be om å få det delt det opp i skiver som er ca 3 cm tykke. Superkokken synes det kan være en fin avveksling å håndtere skiver fremfor å bakse med hele dette evindelige låret bestandig. Det går fint å bruke en kasserolle – jeg synes retten blir ennå bedre ved å bruke en leirgryte med lokk og la ovnen gjøre jobben.
Onsdag, 25 Mai 2011 1 Kommentar